Tendinte in materie de machiaj si sprancene in 2018

Anul viitor machiajul trebuie sa fie in stilul anilor '60, fetele de papusa cu ochii mari si gene lungi, si cu sprancenele cat mai naturale. Pentru cele care au sprancenele dense, este foarte simplu si vor fi norocoase in sezonul ce vine, nu trebuie decat sa le perie, apoi sa le ciufuleasca un pic, dupa care sa le dea cu un gel fixator, ca acest efect sa dureze.

Ca sa fi la moda trebuie sa fi foarte feminina dar prin naturalete. Mult timp au fost in trend sprancenele subtiri, in 2018 forma sprancenelor, va fi cat se poate de naturala, practic nu trebuie decat sa pensati cateva fire razlete din spranceana, sa tundeti varfurile, si in rest sa le lasati asa cum sunt ele. Dar, daca prin natura ai sprancenele subtiri, sau doar vrei sa le pui mai mult in evidenta, poti folosi un creion mai inchis la culoare, care sa dea mai mult volum, sau un fard de sprancene gri sau maroniu pentru a le accentua.
Sprancenele ne schimba toata fizionomia fetei, asa ca pensarea, machierea si tunderea lor trebuie facuta in asa fel, incat sa ne scoata in evidenta partile frumoase ale fetei.

In 2018 in materie de machiaj se va flolosi foarte mult sclipici,  nuantele de auriu vor fi des folosite de catre artistii make-ul. Aceste nuante de auriu de pe ploape le puteti completa in timpul zilei cu un ruj intr-o nuanta de nude, sau seara optati pentru buze un ruj intr-un rosu aprins, iar pe ploape puteti mari doza de sclipici auriu.
 Tot in legatura cu rujul pe care il alegeti, anul viitor vor fi la moda culorile aprinse, cum ar fi nuantele de coral, care este potrivit atat pentru zi cat si pentru seara, de asemenea si o combinatie de culori dintre roz si portocaliu, va arata foarte bine pe buzele oricarei fete.
Anul 2018 va veni si cu schimbari asupra modului neobisnuit de aplicare a rujului. Daca pana acum eram obisnuite sa aplicam o baza pentru ruj, iar dupa aplicarea rujului, conturam cu ajutorul unui creion, cu linii precise buzele, si apoi mai aplicam inca un strat de ruj, in sezonul ce vine, lucrurile se pot simplifica, numai este nevoie sa conturam atat de precis buzele, ba chiar putem sa facem un fel de degrade, folosind nuante de de rosu, spre exemplu, de la cea mai inchisa pana la cea mai deschisa.

Se poarta glitterul foarte mult, dar totusi trebuie sa avem grija sa ne pastram si naturaletea.

Comentarii