In Trend

Bijuterii in stil gotic

0


In ultimii ani lumea bijuteriilor a inceput sa includa pe langa formele clasice de inele, cercei, bratari si pandante ..si bijuterii putin ciudate, forme stranii, culori intunecate si atragatoare: rosu profund, violet,negru, pietre semipretioase, argint,piele.


Stilul gotic nu este moda hard rock, este mai degraba un curent artistic inspirat de moda gotica:mister, materiale fine si luxoase, bijuterii deosebite si opulente. Stilul gotic contine elemente de femme fatale, de vampa, care atrag in mod direct prin evidentierea liniilor si prin culori tari.Moda gotica este o poveste despre frumusete, farmec, dar si mister si groaza. Bijuterile in stil gotic sunt prin excelenta mari, opulente, cu pietre pretioase si argint masivEste un stil aparte adoptat si de lumea care iubeste accesoriile rock si punk. Goth-ul intunecat este o lume stranie in care bijuteriile sunt ciudate. Se intalnesc aici fapturi mitice: dragoni, elfi, zane si spiridusi. Simboluri ale vechilor religii: crucea Ankh, pentagrama, pecetea lui Solomon sunt des intalnite in cadrul bijuteriilor gotice.


Copacul vietii, mana Fatimei , ciocanul lui Thor sau simbolul Aum sunt alaturate unor forme animaliere, cranii si picaturi rosii de sange. Inspiratia modei victoriene aduce bijuteriile gotice catre modele mai putin folosite : chokere, pandantive locket( in care puteti monta o mica fotografie), sigilii si cercei montati pe ureche. Stravechea religie pagana, reinviata prin moderna Wicca este o sursa de inspiratie pentru bijuteriile gotice.


Aceste bijuterii speciale merita purtate la o tinuta adaptata momentului, cu un aer deosebit , elegant si sumbru. Daca iubiti negrul, atunci orice tinuta neagra este pusa in evidenta de bijuterii gotice.Incercati acest gen de bijuterii si nu veti regreta alegerea facuta.

0 Comenteaza la "Bijuterii in stil gotic"

Trimiteți un comentariu