Impacarea dupa o despartire lunga

Dupa ce ati fost despartiti o perioada, ati ajuns la concluzia ca nu puteti trai unul fara altul, asa ca v-ati impacat, dar acest lucru presupune ca in relatia voastra trebuie sa se schimbe ceva, daca atunci cand v-ati despartit este normal ca in relatie ceva nu a mers cum trebuie, acest "ceva" este cazul sa fie schimbat, astfel evitati sa ajungeti din nou la despartire.

In primul rand trebuie sa invatati sa comunicati mai eficient, sa discutai depsre problemele dinainte de despartire si sa incercati sa le rezolvati. Daca comportamentul partenerului tau nu ti-a placut inainte, cu siguranta nu-ti va placea nici dupa ce va impacati, pana nu-i spui ce te-a nemultumit, el se va purta la fel, asfel discutati si vedeti daca se poate schimba.

In multe relatii unul dintre parteneri este mai activ, iar celalalt este mai pasiv, asa ca ar fi bine sa ajungeti la un echilibru, mai ales daca vreti ca de data aceasta relatia voastra sa merga mai bine. Ambii parteneri trebuie sa aiba aceleasi obligatii si drepturi.

Daca ati fost despartiti pentru o perioada mai lunga de timp, incearca sa nu-i reprosezi de ceea ce a facut in aceea perioada, este ca si cum ati incepe o alta relatie si nu conteaza ce a facut inainte, asa ca evita sa-i pui prea multe intrebari, oricat de curioasa ai fi sa afli cu cine a fost si ce a facut.

Cum spuneam mai sus, este clar ca ceva nu a mers bine daca v-ati despartit, dar nu este bine totusi sa ai pretentia de a-i schimba in totalitate personalitatea partenerului, pentru ca, in primul rand, nu vei reusi niciodata, si in al doilea rand nu va fi placut nici pentru el, daca tu vrei ca el sa te accepte asa cum esti, si el vrea acelasi lucru, sa il accepti asa cum este.

Sunt sigura ca v-a fost dor unul de altul, dar indicat ar fi sa nu sariti direct in pat, ar fi bine sa aveti la inceput cateva intalniri in care sa vorbiti si sa va expuneti toate sentimentele, si pe cele bune si pe cele rele, astfel veti restabili prietenia sincera inainte de a relua legatura amoroasa. Si mai ales nu va mutati impreuna dupa ce v-ati impacat, luati-o usurel, ca intr-o relatie noua, pentru ca de aceasta data relatia trebuie sa merga intr-o alta directie fata de data trecuta.

Dupa reimpacare trebuie sa iei in clacul, totusi o alta despartire, asa ca asuma-ti si un posibil esec, aceasta te va ajuta, ca data viitoare, daca se va ajunge iar la despartire sa numai suferi la fel de mult ca prima data.

Comentarii