Folosesti Whatsapp? Iti prezentam cateva trucuri foarte utile (functii ascunse)


      Poate ca nu stiai inca, dar aceasta aplicatie este detinuta de cei de la Facebook, ea a fost cumparata in anul 2014 pentru suma de 19 miliarde de dolari.

Mai jos iti prezentam cateva trucuri utile privind aceasta aplicatie
  • Daca nu-ti doresti ca prietenii sa afle cand ai folosit WhatsApp ultima data, poti ascunde asta. Urmeaza urmatorii pasi : intra in Settings -> Account, si apoi la Privacy. Trebuie sa bifezi "Last seen" - >Nobody , insa daca faci asta, nici tu nu vei mai putea vedea cand au folosit prietenii tai aplicatia.
  • Daca vrei sa citesti mesajele primite, dar fara ca persoana ce ti-a trimis mesajul sa nu stie ca le-ai citit, exista de asemenea un truc.
         Inainte sa deschizi mesajul, pune-ti telefonul in mod Avion -> Citeste apoi mesajul, iesi din Whatsapp si apoi scoate telefonul din modul Avion.


  • Fonturi.
Vrei sa scri cu caractere ingrosate (bold)  ? pune cuvantul intre stelute sau fraza respectiva ( *cuvant* ) si persoana ce va primi mesajul tau o va vedea cu litere ingrosate.

Mesajele înclinate poti fi si ele transmise cu simbolul _ inainte si dupa, Exemplu:  _text inclinat_ 

Un text taiat cu o linie pe mijloc va apărea la destinatar dacă folositi ~ inainte si după textul scris.
 Exemplu:  ~text tăiat~

Puteti combina orice font doriti in conversatiile dvs.
  • Conecteaza-te la whatsapp pe calculator.
Esti la birou sau acasa si nu ai chef sa scrii pe telefon? cel de la Whatsapp au devzoltat o aplicatie online ce te lasa sa te conectezi pe web.
Viziteaza : https://web.whatsapp.com/ (Acceseaza!)  -> scaneaza codul QR cu telefonul si automat vei avea interfata mobila pe web!


Comentarii