In Trend

Ce parfumuri prefera vedetele?

0
Visezi să știi care este parfumul pe care îl are celebritatea ta preferată sau chiar doresti sa incerci acest parfum? Iată aromele purtate de aceste 15 vedete feminine..
Dacă Marilyn Monroe a fost fericită să poarte câteva picături de Chanel # 5 seara, înainte de a merge la culcare, stelele tale preferate au, de asemenea, parfumuri minunate. Dar ce parfum folosesc oare Kate Middleton, Emma Stone sau Victoria Beckham?
Și chiar dacă Blake Lively (Gucci Premiere, Gucci), Naomi Watts (Angel, Mugler) sau Carla Bruni (Ysatis, Givenchy) au fost deja muze ale unor case de parfumuri mari iar  alte vedete  precum Madonna, Mariah Carey sau Beyoncé Knowles sunt uneori implicate in  lansarea si crearea propriului lor parfum, se întâmplă ca și ele sa fie tentate de infidelitate si sa opteze pentru alte senzatii olfactive.
Related image
            Related image                                                                                                                                       
Beyoncé
Frumoasa  prefera casa de parfumuri Caron, cu note florale de iasomie, trandafir și crin din vale al parfumului Fleur de Rocaille .Un parfum de lux, creat de una din cei mai celebri parfumieri francezi
Related image
Blake Lively
Actrita de 30 de ani oscileaza intre mai multe arome: Gucci Premiere( parfum promovat chiar de ea in 2012) , sau arome fructate si dense de la Burberry- The Beat
Related image
Carla Bruni
Superba ex-prima Doamna a Frantei este fidela parfumului preferat Vol de Nuit de la Guerlain. Elegnata si clasa acestei femei sunt perfect reprezentate de aceasta aroma.
Related image
Catherine Zeta Jones
Bruneta celebra prefera Coco de la Chanel dar adora si un anume parfum Millesime Imperial, creat de parfumierii de la Creed special pentru celebritati
Image result for emma stone
Emma Stone
Emma Stone este inconjurata de parfumul ei preferat Chance de la Chanel, fiind convinsa ca aceasta aroma ii aduce noroc atunci cand il poarta.Cateodata alege si Garnedia , un parfum absolut fascinant de la Chanel.
Image result for kate middleton
Kate Middleton
La celebra nunta cu printul William, actuala Ducesa de Cambridge a purtat White Gardenia Petals de la Illuminium, facand acest parfum celebru si deosebit de cautat.
Image result for mariah carey
Mariah Carey
Cantareata adora parfumurile. Mai mult de zece parfumuri ii poarta numele inca din 2007. In afara de aceste parfumuri, Mariah Carey adora  l'Eau d'Issey, d'Issey Miyake si Classique a lui Jean Paul Gaultier.
Image result for michelle obama
Michelle Obama
Fascinanta ex-prima Doamna a Statelor Unite este incantata si fidela parfumului preferat de la Creed: Love in White
Related image
Miley Cyrus
Tanara vedeta a ales un parfum emblematic si intens: Iris Noble de la Aqua di Parma

0 Comenteaza la "Ce parfumuri prefera vedetele?"

Trimiteți un comentariu