Ce spune forma rujului tau despre personalitate?

Rujul este nelipsit din poșeta fetelor, dar poate niciodată nu te-ai gândit că acest mic obiect din trusa ta de cosmetice îți poate dezvălui trăsături de personalitate și imaginea pe care o au ceilalți despre ține. După ce folosești rujul, acesta ia forme diferite în funcție de felul în care îl intrebuintezi pe buze. Studiază cu atenție forma rujului, apoi compar-o cu imaginile următoare:
Imagini pentru lipstick
1.Rujul cu formă asemănătoare celei originale. Femeile care dețîn un ruj cu o formă similară, sunt femei dedicate familiei și care se căsătoresc devreme, devenind un spirjin important pentru bărbațîi lor. Sunt conștiincioase, riguroase și responsabile, având tendința să respecte cu strictețe toate regulile. Este greu pentru ele să dezamăgească sau să ofenseze pe cineva. Sunt femei empatice, simpatizate de toată lumea. Muncesc cu drag în echipă și se implică în proiecte comune.
What does your lipstick say about you?
2.Rujul cu formă rotunjită  .Femeile care tocesc rotund rujul sunt prietenoase și iubesc familia. Le place să primească musafiri, iar sufrageria este zona preferată a locuinței. Le place ordinea și au mare grijă de copii și de persoanele în vârstă. În general aceste femei au hobby-uri artistice, precum muzică, scrisul sau pictură.
3.Rujul ascuțit și ușor rotunjit în vârf. Aceste femei au o personalitate puternică. Oamenii fie sunt înnebuniți după ele și le adoră, fie nu le pot suferi. Nu se lasă ușor influențate, sunt mândre de părerile lor ferme și își susțîn cu argumente punctul de vedere în față celorlalți. Sunt grăbite și nu suportă amânările.

4.Rujul cu formă ascuțită. Femeile care tocesc rujul în formă ascuțită sunt femei inteligente și foarte sexy. Ele flirtează permanent cu bărbațîi, caracteristică care atrage de cele mai multe ori invidia altor femei. Acestea își valorifica atuurile și se mândresc cu ele. Atunci când pleacă în vacanță, ele preferă să facă activități deosebite, nu zac l;a plajă și nu se plictisesc niciodată Uneori par puțîn increzute sau superficiale, însă au o personalitate deosebită care le scoate în evidență.
5.Rujul cu vârf ascuțit pe o latură. Femeile care tocesc rujuri cu vârful ascuțit pe o parte sunt conducătoare prin definiție. Sunt carismatice, ambițioase și ies mereu în evidență.Le place să fie în centrul atenției, făcându-i pe cei din jur să se amuze împreună cu ele. Deși sunt pozitive și vesele uneori devin insistente și prea impulsive. Le place să fie în control și uneori îi enervează pe ceilalți prin posesivitate și gelozie.
6. Rujul cu formă ușor concavă. Femeile care is tocesc rujurile în formă concavă sunt sarguincioase și ambițioase. Sunt femei curioase,  își asumă cu rapiditate noi responsabilități, îndeplinind complet și rapid toate obligațiile. Aceste femeie au tendința să fie puțîn incapatanate și își impun punctul de vedere în discuțîi . Nu se tem să își asume riscuri sau să pună întrebări incomode celorlalți.
7.Rujul cu formă dreaptă. Aceste femei sunt caracterizate de energie, poftă de viață și bună dispoziție. pline de viață. Le place să experimenteze, au tendința de a fi peste măsură de curioase. Aceste femei încearcă să mențînă echilibrul, în relațiile de familie cât și în raporturile profesionale. Oamenii le consideră capabile, istețe și cu mult simt al umorului. Au o personalitate agreabilă, iubită mult de cei din jur.

Comentarii