Angelina Jolie- din nou blonda

Angelina Jolie nu este străînă de părul blond, dar se simte că au trecut zeci de ani de când am văzut-o ultima dată altfel decât cu nuanță ei clasică de castaniu natural, lucios. Actrița din « Maleficient » a ales o nouă culoare blondă pentru un film intitulat “Come Away”. Într-o fotografie distribuită pe Instagram, Jolie poate fi văzută purtând o perucă blondă aranjată în stilul unui up-do victorian voluminos.
La prima vedere, filmul pare a fi o reinterpretare a poveștilor lui Alice în Țara Minunilor și a lui Peter Pan. Angelina Jolie a mai devenit blondă pentru rolurile sale din «  Girl, interrupted » sau « Salt ». Părul ei în filmul nou este foarte probabil o perucă, dar este mereu agreabil să remarcăm o transformare atât de dramatică a celebrei actrițe
Filmul « Come Away » nu are încă o dată de lansare, dar se va întâmpla, probabil, la debutul anului viitor. Filmul fantastic reimaginează povestea lui Peter Pan și Alice în Țara Minunilor că frați într-o prelucrare a celor două povești iconice. Jolie joacă un personaj numit Rose, mama celor două personaje principale. Vedetă juca în viitorul ei film alături de David Oyelowo. Angelina şi David sunt soţ şi soţie, fiind părinţii micuţilor Alice şi Peter, înainte că Alice să ajungă în Ţara Minunilor, iar Peter să devină celebrul Pan.

Comentarii