In Trend

Cum sa ai picioare sexy

0

Indiferent de anotimp, frumusețea picioarelor tale trebuie să fie o prioritate. Bărbații sunt atrași de picioare frumoase și îngrijite, iar picioarele, că fetish pentru bărbaţi, sunt o sursă inepuizabilă de vise şi fantezii. O pereche de picioare superbe și puse în valoare corect vor atrage mereu, indiferent de vârstă. Foarte puţine femei se pot lăuda cu picioare perfecte. Fetele se plâng că au picioarele prea groase, sau prea subţiri, strâmbe sau au pielea imperfectă.
Cu ajutorul câtorva mici trucuri poţi obţine picioare foarte sexy chiar dacă nu le ai perfecte.

Epilarea
O condiție , poate cea mai importantă, spre obţinerea unor picioare sexy, este epilarea. Metodele sunt diverse, dar cea mai cunoscută rămâne epilarea cu ceară. Atunci când te epilezi cu ceară, pielea ta este catifelată și netedă pentru cel puţîn două săptămâni, iar părul va creşte ras is cu fire subțiri. Exfolierea înainte de epilare este foarte importantă dacă vrei că toate firele de păr să fie îndepărtate. Făcând ungomaj vei înlătura toată pielea moartă. În acest fel, picioarele tale voe fi mereu frumoase și netede.
Hidratare perfectă
Hidratarea este importantă pentru picioarele tale, mai ales dacă vrei să fie frumoase și admirate. O piele moale și netedă va atrage mereu mângâieri. De aceea, este important să foloseşți zilnic, după duş, o loțiune sau crema hidratantă. Dacă ai o piele care se usucă foarte repede, mai ales acum în sezonul rece, foloseşte unt de corp , de preferat din extracte naturale (cocoș, vanilie). Acesta îţi va hidrata corect pielea şi o va face să arate mult mai bine.
Un pic de sport și mișcare
Dacă ai picioare lungi sau scurte, subţiri sau groase, exerciţiile fizice și sportul vor face că picioarele să arată frumoase și bine întreținute.
Cel mai bun sport pentru picioarele tale este jogging-ul. Aşa că, încearcă să alergi de două ori pe săptămână, iar rezultatele își vor face apariția. De asemenea, mersul pe jos este şi el benefic. Nu degeaba se spune că "mersul pe jos, face piciorul frumos". Bicicletă te va ajută să ai nişte picioare demne de admirație.
Pantofi cu toc
O femeie care are picioare frumoase nu se sfiește să le pună în evidență pe tocuri. Chiar dacă pentru multe femei tocurile sunt chinuitoare, nu uită că frumuseţea cere sacrificii. O pereche de pantofi cu tocuri îţi va subţia picioarele şi te va face să te simţi mult mai sexy. E important să ții cont că încălțămintea trebuie aleasă în așa fel încât să-ţi ascundă defectele. De exemplu, dacă ai nişte degete urâțele ,nu alege sandale sau pantofi foarte decupaţi.
Evită să stai în picioare prea mult timp, dacă vrei să te protejezi de varice. Nu face băi lungi, cu apă fierbinte şi nu uită că după duş să treci peste picioare un jet de apă rece pentru tonifierea musculaturii şi pentru stimularea circulaţiei. Trebuie să consumi multe lichide, dar mai ales apă. Răsfaţă-ţi picioarele cu un masaj pentru hidratare și întreținere. 

0 Comenteaza la "Cum sa ai picioare sexy"

Trimiteți un comentariu