Petrecerile toamnei


Perioada zilelor ploioase de toamna nu trebuie sa fie un motiv de plictiseala. Daca grupul de prietene resimte plictiseala si nu mai gasiti motive de iesit in oras, a venit vremea pentru petreceri tematice.
In cele ce urmeaza, va dau cateva sugestii de petreceri care pot insufleti saptamanile cu vreme rece si raceli de sezon. Cu un pic de imaginatie, veti reusi sa zambiti si sa adaugati un strop de fericire acestei toamne.
Pijama party
Pare un cliseu, dar pentru serile tarzii de toamna si noptile racoroase, ce poate fi mai simpatic ca o petrecere in pijamale alaturi de cele mai bune prietene ? Nu ezitati sa propuneti o astfel de petrecere prietenelor. Un ceai fierbinte cu rom poate insoti vizionarea serialelor preferate. Glume si jocuri de societate, muzica favorita si iata o reteta de distractie intre fete.
Halloween Party
Da, toata lumea merge de Halloween sa colinde cu « trick or treat », dar ce ar fi daca organizezi chiar tu o petrecere ? Simplu si ingenios, ai nevoie de dovleci si decoratiuni simpatice pe care le gasesti chiar la raionul de jucarii. Poti servi bauturi cu nume inspirate de filmele de groaza sau poti organiza chiar un bal mascat unde personajele vin direct de la Hollywood. Fantoma Casper, monstrul Shreck sau diabolica Morticia Addams se vor regasi alaturi de tine la cea mai tare petrecere alaturi de prietene.
Pumpkin Party
Dovleacul este favoritul sezonului de toamna, asa ca merita o petrecere tematica. Poti stimula imaginatia prietenelor pentru a gati cele mai originale retete cu dovleac. De ce sat e limitezi la placinte cand poti crea chestii nastrusnice, un cocktail sau chiar inghetata facuta din minunatul dovleac ? Prietenele se vor distra cu siguranta la o astfel de petrecere. Dovlecii goliti abia asteapta sa fie daruiti copiilor pentru decoratiunile de Halloween.

Blind date party
O idee ingenioasa cu adevarat…un blind date party. Fiecare prietena are cativa cunoscuti baieti, care nu si-au gasit inca perechea.Invitati cativa baieti impreuna cu voi, nu se stie niciodata cum va puteti gasi pe cineva pe plac. Va veti distra cu siguranta si alaturi de baieti, mai ales ca nu ii cunoasteti. Aveti sansa sa va intalniti chiar marea dragoste..
Comentarii