Putem sa ne modificam culoarea ochilor?


Multe dintre noi ne-am imaginat cum ne-ar stă cu altă nuanță a ochilor. Cele cu ochii albastri ca marea ar vrea să încerce farmecul și misterul ochilor negri iar cele cu ochi căprui râvnesc la nuanțe splendide de verde sau albastru.  Deși acest lucru nu se poate realiza fără lentile de contact, culoarea irisului se poate  totuși modifică gradual de la căprui la verde deschis în circa două luni. Cum? Trebuie să îți schimbi regimul alimentar, consumând mai multe tipuri de legume și fructe, deci regim vegan.
Iată ce regim alimentar trebuie să încerci.
Spanac
Aceste frunze verzi îți întineresc ochii, care datorită fierului devin mai strălucitori. Legumă modestă este de fapt foarte benefică pentru organism deoarece previne cancerul, anemia și astmul.Un regim alimentar ce conține spanac are efecte miraculoase asupra pielii și părului
Ceapă
Banală ceapă se știe că poate produce o schimbare graduală a culorii ochilor. Ceapă ameliorează starea depresivă și insomnia, reduce stresul și agitația.
Ghimbir
Acest aliment picant este un bun remediu pentru colon, dar îți poate deschide la culoare irisul. De asemenea, acest aliment reduce simptomele astmului și vindecă ficatul afectat de medicamente sau fumat.


Fructe cu coajă tare
Delicioasele nuci, migdale şi alune sunt de ajutor dacă doriţi o schimbare a culorii ochilor. Evitaţi-le pe cele prăjite, deoarece nutrienţii și oligoelementele au fost distruse de expunerea la temperaturi ridicate.
Miere
O cantitate mai mare de miere de calitate în dietata zilnică îţi poate deschide culoarea ochilor. Mierea trebuie să fie, însă, naturală. Acest aliment va da ochilor tăi o nuanţă mai deschisă. Mierea este o sursă bogată de zaharuri esenţiale, necesare pentru sănătate.
Ceai de muşeţel
Ceaiul de mușețel este de folos pentru reducerea stresului și îmbunătățește circulația sângelui, dând ochilor tăi o nuanță mai deschisă. Mușețelul este util în tratamentul mucoaselor inflamate și al afecțiunilor gastrointestinale. Ceaiul de mușețel e folosit pentru arsuri și cicatrici, dacă este aplicat local.
Ulei de măsline
Uleiul de măsline conține acid linoleic și acid oleic, acestea oferind o nuanță deschisă culorii irisului. Acest ulei este folosit și pentru reducerea colesterolului.

Comentarii