Tunsoarea bob-mereu la moda


In aceasta toamna, in afara de tentatia unei schimbari coloristice, parca am incerca o noua tunsoare, Iar bob-ul ramane vedeta sezonului, reinterpretat in felurite moduri si varietati, in functie de stilisti. Va prezint cateva feluri de tunsori bob, sigur una ti se va potrivi personalitatii tale

Bob graduat
Un bob graduat este un bob in care parul este tuns mai scurt in spare si se lungeste in fata. Partea superba care da personalitate acestei coafuri sunt straturile din spate. Aceasta stratificare a parului se potriveste oricarui tip de par. Cele cu par subtire capata volum iar parul cret si voluminos se aseaza mai cuminte in straturi.
Lob stilat
Lobul este versiunea mai lungă a bobului. Aceasta coafura este la modă în acest moment, iar familia Kardashian a promovat această coafură in aparitiile televizate. Lobul sau bobul lung este perfect pentru părul drept sau ondulat, indiferent de forma feței.

Bob lung cu breton
Bretonul este iar la modă în toamna 2018, iar acest trend a putut fi remarcat în cadrul prezentărilor de modă. Femeile cu fata rotundă, optează pentru un bob lung drept. O astfel de coafură îți îndulcește trăsăturile și îți ovalizează fața.
Bob ras
Femeile cu părul drept pot alege această coafură, dar si cele cu părul ondulat pot opta pentru una dintre coafurile bob. Stilistii sustin ca bobul ras se potrivește mai ales femeilor cu fața rotundă sau ovală.
Bob simetric
In ultimele sezoane, multe vedete au optat pentru această tunsoare. Un astfel de bob, tuns pe par drept, in mod simetric, îți conferă un aer parizian interesant. Inainte de a-ți tunde părul astfel, este bine să știi că bobul simetric se potrivește mai ales daca ai fața ovală.
Comentarii