Cum sa mentii o relatie la distanta.
   Una dintre cele mai dure tipuri de relații și totuși una dintre cele care toată lumea vrea să experimenteze sau sunt nevoiti sa treaca prin asa ceva. 

 Da, discutam despre o relație la distanță pe care unii o doresc sau se intalnesc cu ea cel putin o dată în viață.
Distanța, este ceva care topește oamenii si este dificil totusi sa o mentii, insa mentinerea ei este cel mai bun mod de a realiza importanța celeilalte persoane.
Distanta, ne arată adevărata valoare a unei relații și demnitatea celuilalt. Este un test pentru toți cei care sunt suficienti de puternici să se descurce de unii singuri dar totusi impreuna.
Iată, așadar, câteva sfaturi și modalități prin care puteti mentine aceasta relatie la distanta.


1. POVESTIȚI-VĂ TOTUL

Aceasta este partea cea mai importantă a relației. A fi capabil să-i spui celeilalte persoane cum te-ai simțit pe parcursul zilei poate suna un pic a cliseu, dar este cel mai bun lucru pe care l-ai putea face. Dar, nu-i forțați să stie absolut tot ce este neimportant...

R: „Hei, am făcut astăzi un sandviș cu brânză”.

B: 'Voi alerta mass-media.'

Serios, nimeni nu vrea să aibă o conversație absolut inutilă ca asta.


2. GĂSEȘTE SIMILARITĂȚI

S-ar putea ca această idee sa ajute.
Descoperiți ce îi place cel mai mult si ce nu partenerului.
Incearca sa gasesti o pasiune comuna ce va poate mentine interesati.

3. OFERIȚII SPAȚIU

Lasă cealaltă persoană să respire. Dacă vrea sa iese cu prietenii, lăsa-l.
Nu va faceți probleme mari din problemele mici. Uneori, chiar dacă este greu adevărul, cert este că avem nevoie de noi înșine mai mult decât avem nevoie de jumătățile noastre ...
Uneori, importanța ta definește relația ta. Ceea ce aveți nevoie este probabil mai important decât ceea ce relația are nevoie în acest moment.

4. LUAȚI DECIZII ÎMPREUNĂ

Toți cei aflați într-o relație serioasă ar înțelege asta. Odată cu creșterea relației, oamenii încep să înțeleagă că au o anumită responsabilitate și datorie față de partenerii lor. Deci, luarea deciziilor devine foarte importantă. Vorbeste despre lucruri/nevoi,etc. Vorbeste despre obiectivele de-a lungul vieții și asigurați-vă că vă ajutați pentru a lua decizia cea mai buna.5. AVETI INCREDERE UNUL IN CELALALT

Acest lucru pare un cliseu, dar este adevărat. Fii acolo unul pentru celălalt, atunci când ai nevoie cel mai mult de el/ea. Toată lumea mai face insa cate o greșeală pentru care încetați să aveți încredere....,dar dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă consolida relația, atunci discutati/ evaluati si luptati pentru a vă câștiga încrederea. Vă rog să nu va faceti partenerul  să se simtă ca și cum a comis o crimă. Mai mult, este foarte imatur să scormonesti in faptele din trecut si sa le prezinti in luptele tale prezente. Oprește asta!.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Default Thumbnail

Default Thumbnail

About Us

About Us
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's.